Hoe gaan wij te werk?

We zijn een team van digital natives met elk onze specifieke expertises. Maak gebruik van onze know-how voor jouw resultaatgericht project. We hebben de juiste mensen in huis voor jouw volgende project.

01

Huiswerk

Aan de hand van een inhoudelijke, functionele en grafische analyse noteren we je doelstellingen. We denken met je mee en zijn niet bang om tegen te spreken :-) Hoe gaan we je website doen scoren? Dat is de hamvraag. We gaan dieper in op je navigatie en wireframen elk type pagina. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring.

02

Design

Aan de hand van het projectdossier gaan onze ontwerpers aan de slag voor een adembenemend web- en mobiel design. Op basis van de wireframes krijg je voor elk type pagina een uitgewerkt designvoorstel. Indien copy & fotografie aanwezig zijn worden deze ook in de designs verwerkt. Gebruikservaring en conversie gaan voorop.

Lees meer
Wil je onze laatste designs bekijken?
Vraag uw login aan

Content is king. Het zijn niet onze woorden, maar die van Google. We zoeken mee met jou om de ideale teksten en foto’s te combineren met onze ontwerpen. Heb je geen teksten? Geen nood, je kan bij ons ook terecht voor copywriting.

03

Scripting

We plaatsen deze fase los van de pure ontwikkeling van de site. We willen dat je deze versie van de designs controleert voor we écht gaan programmeren. Onze UX-master gaat aan de slag om van de statische designs een levendige versie te maken. Animaties, mouseover-effecten en navigaties komen hier tot leven. De mobiele versie wordt in deze fase volledig afgewerkt.

04

Back-end

Nu begint het programmeerwerk. Via een strategische opzet ontwikkelen we een demo en live omgeving. Onze programmeurs gaan aan de slag om alle pagina’s en modules te creëren in ons CMS-systeem. De gebruikers & rechten worden aangemaakt en doorgestuurd naar de klant. Oh ja, maatwerk is geen probleem!

Lees meer
Wil je een demo van ons CMS-systeem?
Vraag uw login aan
05

Front-end

Allright, in deze fase komt alles samen. We maken alle pagina’s en modules op zodat de data uit het CMS gestuurd wordt. Scoren in Google & snelheid optimaliseren zijn de sleutelwoorden. Daarnaast gaan we ook alle externe tools inpluggen zoals Tag Manager of Hotjar. En natuurlijk: testen, testen en nog eens testen.

06

Oplevering

We ontvangen je graag nog eens voor een oplevering of opleiding. We beantwoorden met plezier je vragen over het CMS en helpen je vooruit met je online (content) marketing. Creëer naar hartenlust zoveel landingspages als je maar wil. We volgen je analytics op en sturen bij waar nodig. We zorgen er voor dat je het maximale uit jouw nieuwe website haalt.

Wij werken enkel met de beste tools

Interesse in een gratis brainstorm?

Wil je een krachtige analyse voor je volgend webproject door een team van webspecialisten?
Maak dan een afspraak en we zitten samen aan tafel om jouw project te bespreken.

Oeps, er ging iets mis.

Contacteer mij via
of