Front-end

Allright, in deze fase komt alles samen. We maken alle pagina’s en modules op zodat de data uit het CMS gestuurd wordt. Scoren in Google & snelheid optimaliseren zijn de sleutelwoorden. Daarnaast gaan we ook alle externe tools inpluggen zoals Google Tag Manager, Smartlook of Hotjar. En natuurlijk: testen, testen en nog eens testen.

Dynamisch maken

Onze front-end mensen gaan het design, de scripting & de back-end nu samenvoegen tot de een perfect functionerende website.

Alle formulieren worden ontwikkeld met de nodige aandacht voor validatie. Ook alle e-mails die vertrekken vanop de site worden mooi afgewerkt.

Elke pagina wordt ook uitgebreid getest op de mobiele versie.

Alle tools inpluggen

Er zijn een hele resem tools beschikbaar om in te pluggen in je site. De meeste tools zijn gemaakt om analytische gegevens te verzamelen om dan op basis daarvan aanpassingen te maken aan de site.

Mogelijke externe tools

Google Tag Manager
Google Tag Manager is een tagbeheersysteem dat is gemaakt om JavaScript- en HTML-tags te beheren die worden gebruikt voor tracking en analyse op je website
Google Analytics
Dit is een dienst om statistieken te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel is om een duidelijk beeld te geven van bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves
Smartlook
Smartlook is een gratis en intuïtieve tool voor productanalyse voor websites. Dankzij sessie-opnames kan je zien hoe gebruikers je site gebruiken.
Hotjar
Een set van tools die je helpen om kwalitatieve data te verzamelen op je site zoals heatmaps, funnel tracking, user polls, surveys en meer.
Facebook Pixel
Een stukje code die we kunnen plaatsen om meer te weten te komen over jouw doelgroepen. Deze informatie kan gemeten, geoptimaliseerd en ontwikkeld worden voor jouw facebook advertentie.

De site is nu af. Tijd voor de OPLEVERING

Jouw project op ons portfolio?

Graag! We hebben onze naam niet gestolen en staan te popelen om jou te leren kennen. Creatieve designprojecten, inspirerende webshops of KMO-vriendelijke websites. We staan voor u klaar!