Webbureau

Exsited werd opgericht in 2011 en groeide sindsdien jaarlijks dankzij een onuitputtelijke drive naar technische innovatie en creativiteit. We zijn gelegen in het bruisende Zwevegem, vlakbij de E17 en op de verbindingas tussen Kortrijk en Waregem. Kom een koffie drinken in ons kantoor, we zorgen voor een leuke sfeer in een informeel maar professioneel kader. We ontwikkelen duurzame partnerships met onze klanten.

Onze focus ligt op het maken van websites, webshops & B2B-systemen

We zijn een team van digital natives met elk onze eigen expertise. Maak gebruik van onze gecombineerde know-how voor jouw resultaatgericht project. Van strategie over design tot afwerking. Exsited heeft de juiste mensen in huis voor de aanmaak van jouw performante website of webshop. Maak kennis met ons team:

Gregory

Zaakvoerder

Ellen

Planning & communicatie

Maarten

Designer

Jordy

Back-end developer

Gilles

UX & Scripting

Tom

UX & scripting

Julie

Front-end developer

Lucas

Front-end developer

Arne

Front-end developer

Kenzy

Front-end developer

Michael

Front-end developer

Jens

Front-end developer

Waar blinken wij in uit?

We zijn teamplayers, met een passie voor het web. We zijn gedreven om altijd met de nieuwste en meest innovatieve technologie aan de slag te gaan. Onze doorheen de jaren opgebouwde kennis zorgt er voor dat we volgende drie diensten kunnen aanbieden:


Onze aanpak

Een doelgericht project begint bij een brainstorm. Daarna volgt een inhoudelijke, functionele en grafische analyse. Coderen komt later, eerst moet een weldoordacht plan uitgeschreven worden.

Een project dat scoort?

Kom vrijblijvend brainstormen. Geen sales pitch, maar een volwaardige brainstorm waarbij we hands-on te werk gaan en onze know-how met plezier delen. Helping is selling, zeggen ze dan.