Website bouwen

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van een uniek design dat aansluit bij jouw huisstijl. We houden bij het ontwikkelen van jouw site rekening met conversie, mobiele toestellen en zoekmachine optimalisatie. Elke website kan beheerd worden in ons intuïtieve CMS-systeem. We maken onze projecten aan de hand van onze weloverwogen aanpak en met ons multidisciplinair team.

"We pakken elk nieuw project aan met de bedoeling om er ons beste project ooit van te maken. Een uniek design gesteund door een sterke technische uitwerking, dat is ons doel. "

Gregory Vanhoucke - Zaakvoerder Exsited

Gebruiksvriendelijk design

De eerste indruk is belangrijk. We zorgen voor een daadkrachtig design op basis van je huisstijl.
Onze ontwerpers gaan steeds voor een adembenemend web- en mobiel design.

Intuïtief en mooi op elk type scherm.

Responsive webdesign. Je website moet goed weergegeven worden op elk type scherm. Maar wij gaan nog een stukje verder. Wij gaan full adaptive. Dat betekent dat we nog veel dieper gaan nadenken over je mobiele versie.

Goed scoren in Google

Goed scoren in Google is zowat de eerste doelstelling die meestal wordt vermeld op onze kick-off meeting.

Je website laten scoren in de zoekmachines hangt af van drie belangrijke parameters: technische SEO, content en autoriteit. Wij zorgen dat de site technisch uitstekend in elkaar zit en dat de juiste tools ingeplugd worden. Daarnaast gaan we je adviseren omtrent content marketing, linkbuilding en authority-groei.

Alles zelf beheren

Wij willen dat je zo onafhankelijk mogelijk bent van ons. Daarom zorgen we er voor dat je elke pagina, elke foto en elke vertaling zelf kan beheren. We gebruiken daarbij een foutloos CMS-systeem dat we zelf ontwikkelden op basis van ProcessWire.

Exsited laat je niet in de steek. Ook na oplevering kan je bij hen terecht met al je vragen.

Peter Deprez - Viva Sara

Aanvullende diensten

Copywriting
Content is king. Het zijn niet onze woorden, maar die van Google. Heb je geen teksten? Geen nood, je kan bij ons ook terecht voor copywriting.
Content marketing
Google en sociale media zijn onlosmakelijk verbonden aan een goede website. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een content strategie.
Social media
Een frequente stroom van content helpt enorm om je merk online te boosten. Wij zorgen voor content en kanaliseren richting conversie via de website.
Marketing automation
Nieuwsbrieven zijn helemaal terug. Tenminste als je het goed doet. Wij zetten voor jou een Mailchimp account op in jouw huisstijl.
Analyse en opvolging
Hotjar, Smartlook, Optimizer, Woorank... Het zijn enkele leuke tools die je veel nuttige data geven. Je krijgt een correcte analyse gebaseerd op cijfers.
Google Ads
Adverteren in Google is de volgende logische stap om na het afwerken van je website snel relevante bezoekers naar je site te brengen.

Interesse in een gratis brainstorm?

Wil je een krachtige analyse voor je volgend webproject door een team van webspecialisten?
Maak dan een afspraak en we zitten samen aan tafel om jouw project te bespreken.

Oeps, er ging iets mis.

Contacteer mij via
of