Webshop starten

Veilig. Gebruiksvriendelijk. Eenvoudig. Betrouwbaar. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van webshops die bij ons de deur uitgaan. We plaatsen e-commerce als aparte dienst op onze website omdat de complexiteit veel hoger is. Meestal zijn er verschillende integraties zoals betaalsystemen, verzendsystemen en ERP-systemen gekoppeld. Een grondige analyse is hier dus nog belangrijker dan bij een website. De aanpak van een e-commerce project is verder gelijk aan een website. Wij gaan ook hier voor een resultaatgerichte aanpak.

Ook voor e-commerce projecten tellen de regels van een resultaatgerichte website. Dat betekent een gebruiksvriendelijk & mobiel design dat scoort in Google en waarin elke pagina aanpasbaar is via het CMS-systeem.

ERP-driven webshop

Maak je gebruik van een ERP-systeem zoals Soft Touch, Adsolut of EOS, dan zit al je data al ergens. Wij zorgen voor een koppeling tussen shop en ERP waardoor producten rechtstreeks uit je bestaande software komen. Bovendien kunnen de orders en klanten ook opnieuw teruggestuurd worden naar het ERP. De cirkel is rond.

Betalen via Mollie

We zijn officieel partner van mollie.be. Via deze PSP (payment service provider) kan je veilig online betalingen verwerken op je shop in ruil voor een lage transactiekost. Je kiest natuurlijk jouw favoriete betaalpartner maar geloof ons vrij, de mogelijkheden van Mollie zijn eindeloos.

Integratie met uw logistieke partner

Een bestelling moet meestal ook de deur uit. Via een logistieke partner zoals Bpost kan je verzending (en retours) gaan automatiseren. We kunnen ook met een tussenpartij werken zoals SendCloud, dit is een alles-in-een verzendsoftware waarbij je meerdere vervoerders kan gebruiken voor wereldwijde verzendingen. Jij kiest de partner, wij integreren deze in de shop. Wij bieden alles dat je nodig hebt om te verzenden! Optimaliseer je checkout, verwerk je orders slimmer en sneller. Krijg controle over je retouren en creëer een positieve retourervaring.

B2B-systemen

Bestellingen plaatsen die enkel mogelijk zijn voor een ingelogde professionele klant met speciale prijzenstructuren en klantengroepen hebt? Been there, done that. Dit kan perfect in ons platform, zelfs gestuurd uit een extern ERP-pakket.

Een goede website moet performant zijn. Een belangrijke factor om deze doelstelling te halen is het juiste hostingpakket kiezen. Wij werken samen met Combell en Digital Ocean. Twee firma’s die de norm bepalen. Via speciale contracten hebben we de beste support bij deze firma’s. Kortom: jouw site blijft altijd online. We zijn ook officieel dns.be domeinnaam-agent.

Een project dat scoort?

Kom vrijblijvend brainstormen. Geen sales pitch, maar een volwaardige brainstorm waarbij we hands-on te werk gaan en onze know-how met plezier delen. Helping is selling, zeggen ze dan.